by on March 23, 2019
6 views
Egy új élet választás
A minap láttam egy barátom még nem láttam egy darabig. Volt egy szép beszélgetést. Egy ponton vitánk, azt megjegyezte, hogy ennyi év után a szellemi munka éreztem sokkal felkészült a gyorsan változó energiákat, melyek elsöprő a mai világban.
előtt egy héttel ezen a találkozón azt is összefutottam egy régi barátnőjével, akit nem láttam már egy nagyon hosszú idő, és azt mondta nekem: 'Sokkoló, hogy hogyan regenerálódik nézel ki'.
június 2004 volt az utolsó alkalom, hogy tartott egy munkát a vállalati világban. Azt akartam, annyira, hogy kezelő oly sokáig és nagyon keményen dolgoztam, hogy ott. Végre megvan a célom. Ez volt egy érdekes, izgalmas utazás, de végül stresszes, Adidas és végül a lélek megsemmisítése, vagy legalábbis lélek fárasztó. Az órák voltak felbecsülhetetlen, de 2004 júniusáig valami beugrott: hagytam a rendszert.
nem volt munka a következő néhány évben. Olyan volt, mintha a Világegyetem kiagyalt egy telek, hogy lezárja az összes ajtót a bőség. Legalább a férjem volt állásuk, de mi küzdeni egy darabig, különösen akkor, amikor a baba született 2006 októberében.
2005 júliusában költöztünk a brit Dél-Afrika és arra vártam, hogy megkapjam a letelepedési papírok. Ez nagyon frusztráló idő: otthon marad, egyedül a gyereket, nem barátok vagy a család, csak egy-két ember körül, ahhoz, hogy segítsen nekem maradni Épelméjű.
De elhatároztam, hogy ha az Univerzum jelentette, hogy maradjak vágva a világ ebben a szakaszban az életemben, léteznie kell egy ok; s ha nem tudtam kimenni, mennék be.
volt egy másik álmom az egyre metafizika doktori fokozat, így azt gondoltam, ez volt a tökéletes alkalom. Megnéztem az interneten, és megállapította, a tökéletes szervezés nekem, ezért elkezdtem tanulni és meditált erősen ahhoz, hogy integrálja az összes információt. Elzártság volt a tökéletes helyzet ezekben a vizsgálatokban: ez nem csak egy kérdés tárolása elmélet ezek gyakorlati elme test lélek tapasztalati vizsgálatok.
Az univerzum mindig minden oka: mivel kellett tölteni hosszabb ideig a babám a karomban, és csendben (ő nem alszik a kiságyban, mint sok ilyen új baba van, mert csak érezni biztonságban az anya aura), az egyetlen dolog, amit tehettem az volt, hogy időt mélyülő a lelkembe. Ez tartotta bennem központú, koncentrált és erős ezekben értelmes, de kihívást jelentő időkben.
A következő 3 évben, Spirit volt, de egyetlen mondatot, hogy azt hajtogatta nekem újra és újra: néhány csepp golyó. Abbahagytam kiment szinte egyáltalán, különösen az elmúlt néhány hónapban a terhesség és a néhány hónap, amikor a baba megérkezett. Abbahagytam során szinte semmit, ami veszi a hangsúly le a baba, és én studiesWhat más golyók I csepp? Mit Spirit akar tőlem?
Vannak idők az életben, mikor akarunk valamit, mint nincs. Aztán kapunk, és nem akarja azt.
Mindig is szerettem volna, hogy van elég ideje, hogy elmélyítsék a lelki munka és emelem a rezgést. Nos, itt volt a tökéletes kombináció. Ugyanakkor, mint én emelése egy baba, a másik dolog, amit kétségbeesetten akart. Volt kettő áráért.
Csak kellett bízni a világegyetem és azt a munkát, akkor várni kell a megfelelő univerzális idő ahhoz, hogy a dolgokat, hogy abba az irányba, hogy ők azt jelentette, hogy. De egy kis emberi lény korlátozott szempontból ez nagyon frusztráló. Hála az égnek, amikor a helyes dolgot érzem a hit benne olyan erősen, hogy tudok menni mindenki ellen, és mindent, és marad a jó úton még, még mindig kihívást jelent.
emlékszem élénken, hogyan nézne ki az ablakon, és nézni az emberek jönnek ki és a kávézó a sarkon, figyelembe biztosra szabadságukat, szabadidő, a test alakja (ellentétben az enyém, amely úgy érezte, mint egy nagy folt) .
Még soha nem láttam magam egy körülmény, mint ez előtt az életemben: én, aki viselni kifogástalanul illő ruhák, együtt az én spanyol szép cipők és táskák, szépen végzett haj és lakkozott körmök. Most szerencsém volt, ha volt ideje, hogy egy zuhany minden nap (minimális mennyiségű önálló méltóság kellett maradnia!).
vágtam a körmömet legrövidebbre tudtam, különben azt karcolja babám kezelésekor neki, és azt vágja a hajam tényleg legrövidebb valamilyen okból találtam haj elviselhetetlen a nyári melegben, a folyamat a szoptatás és az extra súly hogy a kezében tartott. Minden, ami volt, ahogy kellett menni! Beauty volt az utolsó a problémák abban az időben. Én kapcsolni túlélési módban.
A világ tűnt furcsa hely számomra, ahol az összes dolgot szoktam már nem alkalmazzák, és azt nézni az emberek csinálnak ezek nagyon ugyanazokat a dolgokat és úgy érezték, idegen nekem; Még csinálok egy sor új tevékenységet, hogy mindenki más is leírja, mint: elviselhetetlen, unalmas, un ösztönző, és más hasonló unalmas szempontjából.
Mondván, hogy úgy éreztem, mint egy idegen földön talán nem volt nagyon messze a valóságtól (szó?). Én biztosan csatlakozik egy új frekvencián.
Ekkorra én már elfelejtettem a régi belsőleg, mind külsőleg boldogtalan tökéletesen ápolt önmagát. Úgy érezte magát, mint egy apáca megy a kolostorba, a haját (mark szépség) levágta, Mizuno mivel egyszerű és sima ruha viselése, Asics Kinsei6 Férfiak és kérte, Adidas hogy maradjon csendben, hogy kapcsolatba Istennel.
Éreztem, hogy egy hatalmas átalakulás megy végbe benne, és tudtam, hogy az a körülmények, amelyben én meríteni, különösen a szülés a baba volt, átadva nekem egy remek alkalom, hogy megteremtse a legdrámaibb és átalakító elmozdulás az én az élet, a belső alkímia, ami kicsapódik a sarkalatos pont az életemben, az átmenet egy új platform, ahol a teljes változás az értékek és hiedelmek volt szükség. Több mint, hogy én is érzem, hogy a változás a frekvencia, amelyen én szívcsakra vibrált zajlott.
És így én rendezik a fájdalom és frusztráció olyan kényelmes, mint amit lehet, és kész arra, hogy a bikát a szarvánál. Annak érdekében, hogy ezt, én fegyveres magam sok spirituális könyv, sok-sok színes anyagok kötni és horgolt (én gondolataim a gyakorlatban) és a metafizika tananyag.
volt ez a hatalmas hála érzését minden alkalommal, amikor néztem a baba arca, amely szoktam meg minden alkalommal; úgy érezte, mintha egy ilyen hihetetlen ajándék, bár lehetett volna csomagolni a látszólag nagyon nehéz a körülmények.
Segítségével során tanultam, és a könyveket kutattam, a szívcsakra ment egy kis szünetet, egy nyílás, ami végül lett gyógyulás (ők azt mondják, hogy a megtört szív egy gyógyult szív), és így kezdtem, hogy vizsgálja felül hitemet a munka, mintegy megélhetés, vonzza lehetőségek megnyilvánuló bőség, az élet célját, az élet küldetés, Asics Gélkvantum 363 Cm stb,
rájöttem, hogy egészen aztán azt hitte, hogy találni egy jó munkát volt egy kis szerencse és ezt a részt, hogy a szerencse az volt, hogy valaki érdekel, hogy fizet nekem egy jó bér fejében az időmet, a szakértelem, ajándékok, személyiség és az energia. De elkerülhetetlenül ez a forgatókönyv át magát minden alkalommal az én munkáltatók fogadta a fény, valamint a munkám, és mindig a javukra függetlenül annak negatív hatásai rám: ez azt, elkerülhetetlenül, én végül érzés, mint egy lélek prostituált, értékesítése integritását a bér; nem akar ott lenni, de nincs szüksége a pénz, de a vágy a szabadság.
Egyszerűen hiányzott a személyes hatalom.
És most, ebben az új átalakulási és integrációs energiák, egy új platform a megértés és a tudatosság, rájöttem, hogy valójában mit akartam, hogy nyilvánvaló volt a munka, amely illeszkedik a természetes ajándéka, ahol tudtam eldönteni, hogy mennyi pénzt keresni, milyen körülmények között és milyen életminőséget.
De ez nem a vágy, a többiek? Tehát mi volt a különbség?
A különbség az, hogy én kénytelen volt az átmenet. Ok, igen. Ugye létrehozhatja a valóságot, így én nagyon megtisztelve, Asics Gtcool Xpress 202 hogy tettem magam ebben a helyzetben úgy, hogy nem tudtam igazán megy visszafelé, így meg kellett folyamatosan megy előre, és befejezzük, amit elkezdett.
nem volt szándéka, hogy ismételje meg ezt a leckét, soha többé az életemben, és nagyon kétségbe vonta, hogy lenne esélyük, mint ez ismét: hogy egy új országban, várja a hivatalos papírokat, egy új babát, és kevés pénz.
Nem fizet valaki, hogy segítsen nekem, és nem akartam, hogy csak olyan munkát, akkor kap valaki emelni a gyermeket nekem. Tehát a választás történt: mi fog küzdeni, amíg kellett, amíg a dolgok megfordult, és egy új ciklus bőség indította az életünkben.
Be the first person to like this.