by on March 23, 2019
8 views
Shoe Company mondja Ho Ho Ho
Munkások egy cipő növény került érzés több, Asics Gélkvantum 366 Cm mint egy kicsit csiklandozta, amikor megkapták a karácsonyi jutalmakat, hogy egyes, Salomon Snowcross összesen közel $ 20,000.
helyett kapott tipikus év végén fagyasztott pulyka, a 200 alkalmazott a SAS Cipész növény itt adták borítékokat, mikor Asics Fuzex T639n hívták össze péntek délután.
A vállalat ebben az évben elnyerte az alkalmazottak bónuszok a $ 1,000 évente dolgozott a cégnél. Még azok is, akik kevesebbet dolgoztak, mint egy évvel kapott 500 $ minden.
A bónuszok között különösen felemelő, mivel a legtöbb hír a feldolgozóiparban az idén már a növényekkel zárás és az alkalmazottak, hogy elbocsátották.
'hívtak minket össze, és azt mondtuk, hogy minden kap 1000 $,' Lawrence Wyman mondta. 'Mindenki kezdte taps és akkor salomon magyarország azt mondták, Asics Gt2002 nem lenne $ 1,000 évente működött.'
'Mindannyian sokkos, Asics Fuzex T639n akkor a könnyek kezdtek folyó,' alkalmazott Lori Reynolds elmondta CBS News tudósítója Jim Acosta.
Egyes becslések szerint a bónuszok összesen $ 200.000, vagy több.
SAS Pittsfield egy részlege SAS Cipész San Antonio. A Páncélos Férfiak Izgalomban 3vállalati irodák zárva péntek délután és vállalati tisztviselők nem érhető el a megjegyzést.
Be the first person to like this.