by on March 30, 2020
11 views
Plágium állítások sújtó K
4 years agoa terheléseket plágium érintő dél-koreai hip-hop művész Elsődleges hozta a helyi zenei iparban közismert múltbeli és folyamatban lévő állítólagos plágium előtérbe.
Sokan megkérdőjelezték, hogy ezek a vádak hatással lesz a jövőben az iparág.
rossz, mint a vád a plágium lehet, a felbontás plágium Koreában is valójában sokkal rosszabb, ha az egy ipari bennfentes. hamis állítás súlyosan károsíthatja a személy karrierjét, míg a valódi igény is nagyon nehéz, amelyre összegyűjteni bármilyen pénzügyi károkat.
Az egyetlen I Got C által termelt elsődleges együtt humorista Park Myung Soo az újonnan megjelent album Jayuro Fesztivál tagjai által kedvelt MBC változatos programot Végtelen Challenge. Az egységes lett nagy siker, csúcsán a helyi valós idejű zenei listákon.
Azonban nem sokkal azután a dal megjelenése, netizenek kiderült, hogy elsődleges pálya, valamint több más számokat korábban előállított művésznő szült feltűnő hasonlóságot dalokat készített David Schreurs.
Schreurs gyártott holland énekes, Caro Emerald folyékony ebéd, ahonnan a koreai hip-hop művész vádolják emelés a dallamot. Ilyen nemzetközi együttműködések egyre gyakoribbak az iparban, minden alkalommal, amikor egy magas rangú plágium esetben kiderül, hogy soha nem néz ki jól. Csak ebben az évben elsődleges csupán csatlakozik egy listát a csillagok, mint NE Roy Kim, akit Netizens vádolt pályák, Asics Gélnoosa Tri9 hogy hangzik túl hasonló más művészek dolgoznak.
Netizens emelt plágium vádak ellen K popsztár NE vezető pálya The Red Shoes tőle nemrég megjelent harmadik stúdióalbuma Modern Times. Azt állítják, a pálya hangzik feltűnően hasonlít német páros Nekta Itt Us, egy elektro jazz pop pályán megjelent 2009. Néhány netizenek odáig ment, hogy állítson össze egy YouTube-összehasonlítás klip két dal játszott háttal, másokkal még átfedő sávok így a hallgatók hallotta őket egyszerre, kiemelve a hasonlóságokat.
Idén Superstar K4 győztes Roy Kim is találta magát söpört a tengerbe a plágium övező vita debütált egyetlen Spring Spring Spring, amely három hetet töltött a tetején a Billboard K Pop Hot 100 Online közösségek kezdtek hozzászólások postázását követően egyetlen adták áprilisban, azzal vádolta Kim plagiarising indie énekes akusztikus Rain ukulele változata a dal Love is Canon.
Miután a hír látott napvilágot, képviselői CJ E tett egy számláló állítás, amely szerint ez volt Kim, sőt, akinek munkája volt, hogy plágiumai.
Ott van még a kérdés a mintavétel, a bevett gyakorlat hip hop zene, és miben különbözik a plágium.
te minta valamit, Páncélos Sebességgel ami a hitel-és szerzés engedélyt az eredeti Táncos mielőtt a dal megjelent, mondja a producer, Salomon Sebesség Kereszt Bryan Park AMP Media.
másol valaki dalt, és abban a reményben, senki közleményeket vagy megváltoztatja a dal, hogy senki nem fogja észrevenni. A mintavétel, a kezdetektől, Reebok hogy hitelt adunk az eredeti művész és egyre engedélyt. Az egész a hitel és engedélye, tette hozzá. A Korea Herald / Asia News Network
Be the first person to like this.