by on March 27, 2020
5 views
Какво ли Продажба на обувки трябва да правим с Използване на целия мозък на
Анализирайки цяло Brain Мислителят в действие
Какво продават обувки имат общо с ефективно използване на целия си мозък? Нищо, ако само се опитва да продаде обувки.
важни решения носят дългосрочни последици, които често са пренебрегвани и не открили освен в мерник.
н Hsieh е полезен пример за целия мозък мислене в действие.
След продажбата LinkExchange до Microsoft за $ 266 милиона, Тони Hsieh не се нуждаят от повече пари. В момента заплатата му е само $ 36 000 на година.
Той търси нещо много повече. Г-н Hsieh предлага примера на някой с висока аналитична и техническа мощ, както и творчество и стратегическа визия в занимания си в Zappos.
Вместо сграда просто друг бизнес, той е искал да повлияе на бизнес общността като цяло, както и служители и живота на клиента в един по-значителен начин. В действителност, той искаше да промени културата на правене на бизнес. Промяната той иска не само да се изгради един изключително успешен бизнес модел, но той също иска клиенти да води по пътя.
Когато той купи Zappos през 2000 г. тя е била точно преди срива на интернет балона. Въпреки изпарението на рисков капитал в резултат на катастрофата и Zappos кървене парите, той инвестира собствените си пари (много от него) и възстановен на компанията до $ 184 милиона през 2004 г. Той е имал видение, че той е посветена на правенето на реалност.
Визията оттогава се превърна в реалност през годините, тъй като Amazon наскоро купиха компанията оставяйки Тони Hsieh в пълен контрол.
Стратегически това предлага дълбоки вкарани ресурси, които Zappos не могат да си позволят по себе си. В действителност, Asics гелквант 363 Cm между 2004 г. и октомври 2009 г., Zappos имаше няколко оферти за закупуване на компанията (включително два преди това отхвърлени оферти от Amazon).
н Hsieh няма да се продава за страх от загуба на корпоративната култура и промяна на начина, по който го е направил бизнес с клиентите си.
От гледна точка на системите (друг тип интелигентност), Asics Gelscram 5 Zappos е вълнуващ модел за двете потребителите, както и служители. Опитът на клиентите крайният резултат, който се лекува като ценни партньори. Те са били оформени, за да предоставят обратна информация на компанията без колебание по начин, повечето други фирми или не се интересуват, или не знаят как да се постигне.
Zappos е постигнала място на пазара, че няколко фирми са били в състояние да постигне, и че повечето компании ще искат да спечелят.
При разглеждането на различните части на този успешен пример за целия мозък мислене, Тони Hsieh демонстрира техническите и финансовите интелигентност в навигацията чрез бурни времена. Неговата жажда за творчество и визия служи като обединяваща сила между клиенти и служители. Клиентите и служителите са доволни и лоялни. И накрая, в процеса на правене на бизнес с Zappos е необичайно лесна, тъй като те имат най-добрите системи и процеси и са бързо да оправи нещата, когато те се обърка.
Вие не може да пожелае да направи нещо толкова значимо, колкото в този пример, но историята притежава стойност за всеки, който се стреми да стане по-добър мислител, разрешаване на проблеми, и за вземането на решения. Когато се отрази на работата си и живота си и желаят резултати, които работят добре, можете да се научите да моделирате вашето поведение мислене според тези типове мислене.
Накратко, Asics Nimbus 17 какво е 'тайната рецепта?'
Ed Колдуел е изследване и разработване на програми за обучение за хора, за да увеличат своите способности за учене в продължение на 25 години. разбиране на целия живот на мозъка и множество интелекти на г-н Колдуел са му даде възможност не само да учат ефективно, но и да стане известен като 'треньор треньор е.' След като е разработила жажда да остане в крак с новините и иновации в науката за мозъка, тъй като се отнася за развитие и обучение са го под оръжието Slingflexхранва с интелектуално любопитство, което продължава и до днес. Като Учебен Дизайн, той включва нови под броня ултрасветлинаходи към ученето и промяна в поведението.
Be the first person to like this.