by on March 26, 2020
5 views
Кенеди въвеждане клиниката след катастрофа
Rep. Патрик Кенеди заяви в петък, че той ще влезе в рехабилитационна програма след трясък колата си в Капитолия ден по-рано.
CNN получава изявление от източник на Конгреса по-късно в петък в която Капитолия Полицията заяви първоначална проба показа надзорни органи не се справят с аварията правилно на мястото на инцидента.
'Знам, че имам нужда от помощ', заяви Island Asics Gelnoosa Tri9 демократ от Роуд на пресконференция един следобед, като се уточнява, което той нарича дългосрочна борба с депресия и пристрастяване.
'Аз се борят всеки ден с тази болест, както направи милиони американци', казва Кенеди. (Watch Кенеди подробно му пристрастяване проблеми 2:52)
Той каза, че ще се пътува в петък следобед, за да Минесота, за да потърсят помощ в клиниката Майо, където той е бил третиран по време на вдлъбнатината на Конгреса на Коледа за пристрастяване към обезболяващи лекарства рецепта. Той каза, че той се върна 'обновена и здрави.'
Кенеди, 39, каза, че няма спомен за събитията около катастрофата в барикада на Капитолийския хълм рано в четвъртък сутрин.
Той се казва в изявление в четвъртък вечерта, че е очевидно объркан в момента на катастрофата, след като предписаните количества на сън помощ и анти гадене наркотици.
'Аз съм дълбоко загрижен за моята реакция към лекарството и моята липса на познания за инцидента тази вечер. Но знам достатъчно, за да знам, че имам нужда да се търси експертна помощ', Asics гелквант 362 Cm каза той в петък.
'Надявам се, че моята откритост днес и в миналото, и моето признание, че имам нужда от помощ, ще се даде на останалите смелостта да получите помощ, ако те се нуждаят от това', каза той.
Запитан като той излезе от стаята, ако той планира да подаде оставка, Reebok Hexaffect работи 5.0 за шест термин конгресмена отговори: 'Аз трябва да остане в борбата.'
Баща
Кенеди, сенатор Едуард Кенеди, заяви в петък, че има 'огромно уважение към работата Патрик е направил.'
'Всички ние в семейството възхищавам смелостта му в публични изявления относно много лични проблеми и напълно подкрепям решението му да търсят лечение,' се казва в Масачузетс демократ. 'Той е взел пълна отговорност за събития, настъпили.'
'Коригиращо' действие takenThe Capitol полиция изявление
каза разследване на катастрофата все още е в ход.
'След преглед е било установено, Asics Gt2002 че в началните етапи контрольорите на заетите неадекватно решение', каза той.
'са предприети коригиращи административна и персонал действие. The Capitol полиция остават ангажирани с безпристрастно и справедливо прилагане на законите и безпристрастно и справедливо третиране на всички граждани.'
А източник на Конгреса, който беше информиран от полицията пред Си Ен Ен командира на часовника на дежурния рано сутринта в четвъртък е преназначен за допускане на двама сержанти за шофиране Кенеди у дома скоро след катастрофата, докато поръчване на двама служители на мястото на инцидента, за да се върнете към мито.
Полицейските профсъюзите заявиха по-рано, че служители са били каза да не се даде Кенеди тест за трезвеност след злополуката.
Кенеди заяви в четвъртък полицията го караха дома след това, Asics Gtcool Xpress 206 но че той не е 'поиска някакво специално внимание.'
Запитан дали смята, че той получи преференциално третиране, Кенеди заяви: 'Това е за полицията, за да се реши, и аз отивам да си сътрудничат изцяло с тях.'
Докладът на полицията инцидент включва наблюдение, че Кенеди се появи, за да са били за пиене и способността му е нарушена.
'В нито един момент преди инцидента направих аз консумира алкохол', заяви Кенеди в изявление в четвъртък. Capitol полиция съюз, призова за разследване на това как се борави инцидента.
Capitol Полицията съобщи петък те бяха също проучва дали доказателствата подкрепя обвинения за трафик срещу Кенеди.
Докладът за инцидента, каза Кенеди е цитирано в продължение на три нарушения неуспех да се поддържа правилното платно, неразумна скорост и непредоставяне на пълно работно време и внимание на експлоатацията на превозно средство.
Според доклада, Sgt. Кенет Уивър каза той видял автомобила на Кенеди зелена Ford Mustang кабриолет 'пътува с висока скорост на скорост в строителството зона и също движение и отправи в грешната лента на движение' с неговите светлини на разстояние.
Уивър каза превозно средство Кенеди удари бордюр и зави обратно в грешното платно. Той каза, Asics Kinsei8 мъже че е карал изток и използват 'маневри за отклоняване, за да се избегне сблъсък' с кола на Кенеди.
Служителят каза той се обърна и продължи Кенеди, чиято кола не спря, но направи бавно, 'най-накрая спря след сблъсък с глава с бариера превозно средство.'
В доклада се казва, когато Weaver приближи Кенеди той забелязал неговите 'очи бяха зачервени и сълзящи, речта е леко неясен, и при излизане от него превозно средство, баланс му е сигурна.'
'Мисля, че той е бил удължен с любезното съдействие по силата на неговата позиция', каза Лу Cannon, президент на местния братски орден на полицейска глава. Cannon не беше на мястото на катастрофата.
Be the first person to like this.