by on February 15, 2020
12 views
Какво да се опаковат за Golf Trip
Вашата чанта за голф ще се нуждаят от защита по време на пътуванията си. След получаване на няколко сесии пробег в подготовката за тази почивка, то време, за да стигнете до гнидав пясъчен на какво да се опаковат. Дон просто да хвърлят един куп дрехи в един куфар и се наричаш добре да тръгвам. С малко планиране, вие бъдете готови за всичко.
Подготовка Направете списък на това как много набори от дрехи, които трябва за всеки ден от пътуването си. Ако играят 36 дупки всеки ден и сте склонни да се поти много, може да се наложи да се опаковат набор от дрехи за всеки кръг. Изберете голф дрехи, магазин соломон които биха били под голф голфходящи в swankiest клуба страна. Преди пътуването, почистване на клубове и обувки, се уверете, че имате една торба голф пътуване и прави необходимото за вашата кола под наем или се определи дали транспорт е на разположение от вашия хотел за всеки голф игрище.
Съображенията Размерът на дрехите ви пакет зависи от това дали ще пътувате с кола или самолет. С пътуване с автомобил, имате повече място за дрехи и екипировка; с самолет за пътуване, пространство ще бъде ограничен. Ако вашият хотел има перални услуги, можете да може да донесе по-малко дрехи. Времето играе голяма роля, твърде. Миртъл Бийч през февруари може да варира от 75 градуса до 40 градуса, Asics Kinsei5 мъже така че трябва да се опаковат за всички сценарии.
амбалажи Essentials за голф ваканция включват клубове, няколко чифта обувки за голф (в случай, че една двойка се намокри), яка голф ризи и приятно шорти / панталони, дълги ръкави ризи, жилетки, windshirts, дебели чорапи, дъжд съоръжения, чадър, много топки и тениски, няколко голф ръкавици, слънчеви очила, шапки / шапки, слънцезащитни и насекоми (макар че можете да закупите тези, когато стигнем до вашата дестинация) и пари в брой. Опаковайте обувки за голф в торбата за голф пътуване. И ако на привършване на стая в куфара си, Adidas се опаковат дрехи в чантата голф пътуване, също. Просто се уверете, че вашите обувки са в собствената си чанта, за да се запази дрехите си чисти.
Golf Travel Bag Трябва пътна чанта за вашите клубове. Съществуват три възможности за избор. Твърди случаи осигуряват най защитата на самолет. За пътуване с автомобил, подплатена чанта или хибрид между твърди и меки случаите (хибриди имат твърд покрив, за да се защитят клубове) ще работи добре и заемат по-малко място, отколкото един твърд калъф. Виж за торби с колела за по-лесно транспортиране.
Екстри Ти спечели бъдат голф през цялото време, така че не забравяйте да включите дрехи и екипировка за непушачи голф занимания, като плуване, разглеждане на забележителности и излиза на вечеря. Включи си плуват костюм, камера, рокля или костюм, официални обувки и дрехи за около заклещени. Тя е работила в Sun Times, Herald и глобус. Тя притежава бакалавърска степен по журналистика от Университета на Уисконсин Oshkosh.
Предложи на член Correction
Още статии Нещата да се опаковат за Аризона Как да се опаковат за Flight Travel Как да се подготвят за европейска Cruise Какво се случва, когато Забавени полети Причина Можете да пропусна един Cruise тръгване? Как да се Отмени Самолетни резервации Как да се удължи с Flight Резервация Travel съвети статии Как да се спестят пари за круизни кораби Как да се опаковат за международни полети Как да промените пелена на самолет 'Как да планирате ваканция да Destin, Florida' Как да пътуват до Испания с влак Travel Контролен лист за Южна Америка, което да донесе на хотели мога да поръчам самолетен билет Докато My Passport е на този пост? Как да изберете Cruise Ship Travel Line Как да наемете кола за One Way Trip а провери знанията си известни забележителности: Test Your IQ Може ли проход за правилното Brit? Cruisin 'Заедно РСН: Проверете знанията си Happy Camper: Test Your открито Knowledge
Be the first person to like this.